(ВИДЕО) ЈАНКО БУРЕК ДОШОЛ НАСПАН ВО ЕМИСИЈА: Чекај бе, ако сака Америка да не уништи, зошто уште постоиме?!?!

0
620

Јанко Бурек : Чекај бе, ако сака Америка да не уништи, зошто уште постоиме?!?!