(ВИДЕО) ЈАНКО БАЧЕВ ОТКРИ ЗОШТО Е ПРОТИВ НАТО И ЕУ: Јас имам милион евра капитал кој го заработиле моите родители во Германија и Холандија, можам со тие пари да избегам каде сакам во светот…

0
1414

Јанко Бачев во емисија кај Миленко откри зошто е против ЕУ и НАТО и зошто води толкава ѓестока кампања против нив : Јас имам милион евра капитал кој го заработиле моите родители во Германија и Холандија, можам со тие пари да избегам каде сакам во светот…