(ВИДЕО) ЈАНКО БАЧЕВ ЛИДЕРО ГИ ТЕШИ ТАЛИБАНЦИТЕ ПРЕД СОБРАНИЕ : НЕ СЕ СЕКИРАЈТЕ ШТО СМЕ САМО 30 ДУШИ, И ФИДЕЛ КАСТРО СО 30 РЕВОЛУЦИОНЕРИ ЈА ОСВОИЛ КУБА!

0
980

Јанко Бачев собрал 30-тина вмровци пред собрание да мрзнат и да климчат на тоа студот и ги теши : ,,Не се секирајте , ќе го срушам Заев исто како Фидел Кастро што ја срушил Куба со 30 револуционери!