(ВИДЕО) ЈАНКО БАЧЕВ И ФИЛИП ПЕТРОВСКИ НАЈАВИЈА ГОЛЕМ МИТИНГ НА 9-ТИ ЈАНУАРИ 2019-ТА, ОЧЕКУВААТ ДУРИ НАД 300 ПРИВРЗАНИЦИ

0
882

Бачев и Вилипче очекуваат голем митинг на 9-ти јануари во новата 2019-та година, очекуваат дури над 300 нивни приврзаници.