(ВИДЕО) ЈАНКО БАЧЕВ Е ПЕЧЕН ЗА КРИВИЧНА, ТОЈ НА ГОВОРОТ ВО ОХРИД ИЗЛЕЗЕ СО ТЕШКИ ОБВИНУВАЊА КОН ПРЕМИЕРОТ : ЗОРАН ЗАЕВ ЌЕ БИДЕ ГЛАВЕН ДИЛЕР НА ДРОГА ВО МАКЕДОНИЈА!

0
2560

Говорите на Јанко Бачев од Единствена Македонија се повеќе наликува на некој говор на лудак и психопат. Тој во неговиот говор во Охрид излезе со луди и тешки обвинувања кон премиерот Заев нарекувајќи го главен дилер на дрога.