(ВИДЕО) ЈАНКО БАЧЕВ ДОБИ КОНКУРЕНЦИЈА: ПОПОТ ШТО НЕ ОТЕЧЕ СО ТВ ДЕБАТИТЕ ФОРМИРАШЕ НОВА ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА „ИНТЕГРА“

0
1714
Од денеска на македонската политичка сцена нова политичка партија. Интегра конзерватина партија ќе ја третира индивидуата како највисоко општествено скалило, а на највисоко државно ниво ќе се залага за симнување на статусот ѕвезди на политичките елити.

Лидер на партијата е протестантски поп кој не отече со месеци на тв дебатите дека Македонија не требала да прави компромис со Грција ниту си Бугарија туку сама како Израел да се бори за напредок.
Ама не кажа човекот дека Израел секоја година добива директно кеш во буџетот 5 милијарди долари донација од САД.
Со 5 милијарди долари годишно и баба ми може да направи регионална веле сила. Со армија со авиони со тенкове со све!