(Видео) Јадранка Костова на Ал Џезира Балканс : Лустрацијата е инструмент на власта за пресметка со неистомислениците и критичарите!

0
702

Ви го пренесуваме вчерашното гостување на новинарката и уредничка на Фокус, Јадранка Костова, на Ал Џезира Балканс, во врска со одлуката на Лустрациската комисија со која беше прогласена за соработник на тајните служби.

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=9aghxaBnKjE[/youtube]