(ВИДЕО) ЃУБРЕ ЕДНО РАСИПАНО ПРОФИТЕРСКО НЕТАЛЕНТИРАНО : И ЖАРЕ ОД ЕДЕН НА ЕДЕН СЕ ВКЛУЧИ ВО ЦРНАТА КАМПАЊА НА ВМРО ДПМНЕ ПРОТИВ ПРЕМИЕРОТ ЗОРАН ЗАЕВ

0
1113

ВМРО ДПМНЕ веќе со месеци тера црна кампања против премиерот Заев со кој се ловат сите негови гафови за да се престави човекот како глуп, недоветен, идиот. Во кампањата се вклучи и другарчето на Трендо и Иво Котевски, Жаре од Еден на Еден кој сега во секоја емисија го исмева премиерот: