(ВИДЕО) „Шутка не ти бега Никола“ ечеше вчеравечер во Градски парк!

0
6488

Ново видео на Странски служби: „Шутка не ти бега Никола“ ечеше во снежниот Градски парк!

„Нашето комбе беше вчера во Градски Парк и го сними поздравот со песна од присутните до Груевски!“, информираат Странски служби.