(ВИДЕО) ШУПЦИ ЕДНИ, ЈА УНИШТИЈА ДРЖАВАТА, СРАМНО ПАДНАА ОД ВЛАСТ ОТКАКО ПРОЛИЈАА КРВ, СЕГА ПРАВАТ ДОКУМЕНТАРЦИ ЗА ТОА КОЛКУ БИЛЕ ЈАКИ?!

0
2486