(ВИДЕО) ШТО ЈЕ БАБИ МИЛО, ТО ЈОЈ СЕ И СНИЛО – КУРТОН ВАСЕ ДЕДЕНЦЕ ХЕФТАЛИЦА ГО ПУШТИ ВМРО НА НАЈЈАКО И ПОЧНА ДА ГИ ТЕШИ ВМРОВЦИТЕ : НЕ СЕ СЕКИРАЈТЕ, НАСКОРО ЗАЕВ ЌЕ ГО ИЗБРКААТ ОД СДСМ И ТОГАШ ВМРО-ДПМНЕ ЌЕ ДОЈДЕ НА ВЛАСТ А ПОТОА КАКО ШЛАГ ФИНАЛЕ ГИ НАЛЕПИ АЛБАНЦИТЕ ЗА АТЕНТАТ ВРЗ КИРО ГЛИГОРОВ!!!

0
629

Васе е ненадмашен, просто човекот живее да го види Заев надвод од СДСМ и на негово место да дојде некој бранковист кој би се испазарил за вечна опозиција на партијата. Пусти куртон Васе хефталица жустро одработува за Мицкотакис Хидролопович и на крај како финале ги налепи албанците дека тие го направиле атентатот врз покојниот претседател на Македонија, Киро Глигоров. Лудо е куртон Васе деденцето, вакви болни конспирации нити во времето на Савова и Црвенкоски не правел.