(ВИДЕО) ШТО СЕ СЛУЧУВА СО ТЕЛЕВИЗИЈА 24 ВЕСТИ?!?! ВЕЧЕРВА ПУШТИЈА ДВЕ МИНУТНО ВИДЕО ВО ВЕСТИТЕ ОД ОВОЈ ЛУДАК БЕЗ ПАРТИЈА КОЈ ЦЕЛИ ДВЕ МИНУТИ ПЛУКАШЕ ПО СДСМ!!!

0
668


17 H IZJAVA BRANKO JANEVSKI 24 03 by 24vesti