(Видео) Што се случува со луѓето кога ќе им дадат лажна дрога на фестивал?

0
1043


На сите им капна по малку “дрога” на јазикот и веднаш почнаа да трипаат демек се издрогирани, а требаше време за да им се објасни дека во прашање е само вода.