(Видео) Што се случува кога куршум ќе заврши на хидраулична преса?

0
1006

„Youtube“ каналот „PressTube“ изненади со нов видео материјал, но овој пат под притисок на хидраулична преса се наоѓаат куршуми од ралзични видови и калибри.

Тие ги тестеираат куршумите за сачмарка па за пиштол, а резултатот на тестот е ист. Куршумите немаат шанса против силината на пресата.

Видеото за шест дена собра над два милиона прегледи.