(Видео) Што се крие во опашката на змијата ѕвечарка?

0
1535

На интернет се појави доста интересно видео на кое се гледа опашка од змија ѕвечарка, која Даниел маркхам и неговиот син Линкол го расекле за да дознаат зошто оваа опашка испушта чуден звук кога змијата сака нешто да предупреди.

Видеото за една седмица има скоро 40 милиони прегледи.