(ВИДЕО) ШТАМА ВО СТУДИО: Водачите на протестите против владата на СДСМ и ДУИ се собраа кај Јанко Бурек и не знаеја да објаснат зошто протестираат?!

0
6865

Се собраа куртоните кај Јанко Бурек и штама во студиото на дебелото копиле, се мачат да најдат зборови зошто протестираат?! Комедија се овие нивни емисии, вистинско уживање е да се гледа како куртоните плачат како квичат и како се лигават маме им ебам мафијашко!!!