(ВИДЕО) ШТАКОРИТЕ СЕ МРДНАА ОД УМОТ – Латас му откри на Јанко кој му ги дал бомбите на Заев: Италијанскиот амбасадор?!?! Прво беа Грците, па Американците, па Германците, па Британците, на крај ќе испаднат Бугарите, Љубчо сеуште тврди дека се Србите?!?! Ебати калакурницата, паразитиве се мрднаа од умот во очајниот обид како да го излажат народот…

0
657