(ВИДЕО) ШОУ НА Јани Макрадули и Зоран Димитровски ЖОРО во „Вин Вин“ со Оливера Трајковска

0
853

Ви го пренесуваме новото издание на емисијата „Вин Вин“ со Оливера Трајковска каде гостуваа Јани Макрадули и Зоран Димитровски.