(ВИДЕО) Шоу на Ѓорѓи Спасов на Алсат М: Сите што соработуваа со Груевски во регионот и во светот се во затвор!

0
1001

spasov grujo uapseni

Одлична дебата на Алсат М во која доминираше професорот Ѓорѓи Спасов:

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=PwiqaFv7e4I[/youtube]