(ВИДЕО) Шоу на Шилегов во собрание, во негов препознатлив стил со режимско криминален материјал во рака го избрка Пишето од говорница и му даде знак да не паламуди многу затоа што и за него има бомби!

0
731

pishev

Денес портпаролот и пратеник на СДСМ Петре Шилеговво собранието беше во својот одлично препознатлив елемент, тој на свој начин го “избрка” дебелото мунгосче на талибанците од Струмица Васил Пишев и во свој стил со добро обработен материјал му го покажа местото во собраниската режимска клупа :