(ВИДЕО) ШОУ НА ХАРИ ЛОКВЕНЕЦ НА 24 ВЕСТИ ПРОТИВ СИРОТО ИСПЛАШЕНО ВМРОВЧЕ : Колега Данев, вие се плашите од отворени листи затоа што Мицковски ќе биде развластен во партијата!

0
1671

Локвенец : Колега Данев, вие се плашите од отворени листи затоа што Мицковски ќе биде развластен во партијата.