(ВИДЕО) ШОУ НА ФРЧКО НА 24-ВЕСТИ : ПОРАДИ ОНИЕ ПАРАЗИТИТЕ НА ЗВРЛЕ ВО ОЈО НИЕ ПЛАЌАМЕ ПОСЕБЕН ДРЖАВЕН ОРГАН,ТРЕБА СЕКОЈ ДЕН ДА СЕ ИЗВИНУВААТ НА НАРОДОТ

0
885