(ВИДЕО) ШОУ НА Заев на Телевизија 24 : Нема да има нови избори, имаме 67 пратеници, и да имаме 72 мандати Иванов нема да даде мандат!

0
1636

Имаме 67 пратеници, еве ќе одиме на наредни избори и ќе освоиме 72 пратеници, и нив Иванов нема да ги почитува и повторно нема да го даде мандатот.- Ова го изјави лидерот на СДСМ Зоран Заев во интервју за Телевизија 24.