(ВИДЕО) ШОУ НА ДИМИТРОВ КАЈ КУРТОНИТЕ ВО СИТЕЛ НА ТЕМА ШТО Е ПАТРИОТИЗАМ!

0
1360

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров на гостувањето во ТВ Сител им одржа лекција на куртоните што е тоа патриотизам.