(ВИДЕО) ШОУ НА ВАНЕ ЦВЕТАНОВ НА КУРТОН АЛФА: Се соблече по маица со ликот на Грујо зад решетки – ОВА ВИЕ САКАТЕ ДА ГО СПРЕЧИТЕ СО БОЈКОТОТ, ПРАВДАТА НИКОГАШ ДА НЕ ДОЈДЕ ВО МАКЕДОНИЈА!!!

0
4316

ШОУ НА ВАНЕ ЦВЕТАНОВ НА КУРТОН АЛФА: Се соблече по маица со ликот на Грујо зад решетки – ОВА ВИЕ САКАТЕ ДА ГО СПРЕЧИТЕ СО БОЈКОТОТ, ПРАВДАТА НИКОГАШ ДА НЕ ДОЈДЕ ВО МАКЕДОНИЈА!!!