(ВИДЕО) ШОУ НА АДВОКАТ Жарко Стеваноски во Мој Термин : Потегот на Хорхе е последен гест за спас на мафијата!!! Сега не ги спасува ни армијата од 160 илјади буџетари!!!

0
705

Видео од гостувањето на адвокатот Жарко Стеваноски во емисијата „Мој термин“ на телевизија 24: