(ВИДЕО) ШОК ЗА ЦЕЛА ЈАВНОСТ: Грујо и Мијалков почнале да прислушкуваат веднаш штом дошле на власт, направиле партиски упад во ДБК, партиски војници секој ден слушале и носеле рапорти во кабинетот на Груевски!!!

0
1799

ШОК ЗА ЦЕЛА ЈАВНОСТ: Грујо и Мијалков почнале да прислушкуваат веднаш штом дошле на власт, направиле партиски упад во ДБК, партиски војници секој ден слушале и носеле рапорти во кабинетот на Груевски!!!