(ВИДЕО) ШОКАНТНО: СТАРОТО ДРТАЛО МИЛЕНКО МАНИЈАЧИ МЛАДИ ДЕВОЈЧИЊА ВО МОСКВА

0
961

Миленко отиде во Москва да манијачи млади девојчиња, еве за што се трошат парите на Путин, едно за кодошење на Македонија а друго за манијачење.

Авионски карти, смештаи по хотели за цело првенство, тури и влезници по стадиони, козарот веќе лапна едно 10.000 евра и плус хонорар, еве како најголемиот патриот ја продава Македонија за пари за руски интереси на балканот а тоа е Македонија да остане слепо црево и по можност да се распадне и да остане вечно воено жариште за Русија да има пристап на балканот преку разни десничарски партии…Инаку Миленко е сместен во хотелот Шератон во Москва каде ќе води тури по стадионите на светското првенство во фудбал.

Тоа е тоа народе, човекот си го дал газето под кирија на Русите за да може да се шета по хотели, одработува за Путин против Македонија па затоа и неговите последни емисии се за Крим! Миленко ќе лока пиво во Москва на сметка на Путин, а дел од вмровците ќе спијаат по македонските затвори, тоа е тој вмровски патриотизам за одбрана на името МаЌедоња.