(ВИДЕО) ШОКАНТНО : СРЕДЕ ДЕБАТА НА ТЕЛМА ПРЕД ЧОМ И ГОСТИТЕ ОД ГАЗОТ НА ЈОРДАН ШИШОВСКИ ПРОГОВОРИ ГРУЈЧЕ КОЈ ЦЕЛА ЕМИСИЈА ЗАЕДНО СО ШИШОВСКИ ГО ПЛУКАА ЗАЕВ!!!

0
5096