(ВИДЕО) ШОКАНТНО: ПРОФЕСОРОТ ЈАНКО БАЧЕВ СО ПОМОШ НА ПУТИН ЌЕ СТРЕЛАЛ ПРЕДАВНИЦИ ВО МАКЕДОНИЈА!

0
2766

Претседателот на политичката партија ,,Единствена Македонија”, Јанко Бачев на Канал 5 со шокантна изјава во јавноста, дека во Македонија 25 години живееле одродени македонци и дека ќе им го најдел чарето по список.