(ВИДЕО) ШОКАНТНО : ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО ЗАТЕКНА НОВАТА ВЛАДА ВО ПОДРУМОТ НА ВЛАДИНАТА ЗГРАДА

0
9723

Генералниот секретаријат организираше акција за чистење на гаражите на Владата на Република Македонија.

За два дена беа изнесени осум камиони шут коишто со години се трупале во гаражите и оневозможувале нормална употреба на овој простор