(ВИДЕО) ШОКАНТНО ОТКРИТИЕ НА ЦВЕТИН ЧИЛИМАНОВ: Имаше размислување да го уапсиме Заев, но се откажавме, ќе требаше да го уапсиме цел прв ешалон на СДСМ, потоа се размислуваше да ги утепаме пратениците, но се откажавме, ептен беа спремни да не срушат од власт!

0
6778

Имаше размислување да го уапсиме Заев, но се откажавме, ќе требаше да го уапсиме цел прв ешалон на СДСМ, потоа се размислуваше да ги отепаме пратениците, но се откажавме, ептен беа спремни да не срушат од власт! – Цветин Чилиманов во емисија на Миленко Неделковски Шоу.

Видеото ќе може да го погледнете ОВДЕ