(Видео) ШОКАНТНО откритие на Оливера Трајковска вечерва: Се чекаше со откривањето на бомбата затоа што требаше време за луѓето од македонските служби кои ја дадоа бомбата на Заев да ја напуштат земјата со семејствата

0
844

olivera

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=SMGmaOGxekI[/youtube]