(ВИДЕО) ШОКАНТНО – ОД ВАКВИ ФАШИСТИЧКИ ВАМПИРИ НАРОДОТ ГУБИ ВЕРБА ВО БОГА : Владиката Агатангел тврди дека Македонија ќе пропадне затоа што многу политичари се муслимани, католици и атеисти

0
1560

Владиката Агатангел тврди дека Македонија ќе пропадне затоа што многу политичари се муслимани, католици и атеисти.