(ВИДЕО) ШОКАНТНО: НОВИНАРИТЕ ГИ НАЈДОА ВО ПОДРУМИ КНИГИТЕ НА ГРУЈО И КАНЧЕВСКА ЗА КОИ ПОТРОШИЈА 10 МИЛИОНИ ЕВРА НАРОДНИ ПАРИ!!!

0
4393

Екипата на „Проверено“ провери во каква состојба се книгите кои се печатеа речиси во целиот мандат на Груевски. Добивме дозвола да ги снимиме трите магацински простори во националната библиотека. Книгите со години се носени со камиони и се трупани во библиотеката. Целиот магацински простор е запоседнат со капиталниот проект на Груевски и Камчевска Милевска.