(ВИДЕО) ШОКАНТНО – НА ДЕНОТ НА РОМИТЕ, ЛИДЕРОТ НА ВМРО ДПМНЕ МИЦКОВСКИ И ДВАЈЦАТА КУРТОНИ, МАКЕДОНСКИТЕ СТАТЛЕР И ВАЛДОРФ НА АЛФА ГИ ИСМЕВАА РОМИТЕ И РОМСКИОТ ЈАЗИК!

0
441

Баш на светскиот ден на ромите, 8-ми апри лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицковски и двајцата куртони на ТВ Алфа, македонските Статлер и Валдорф, Горан Момировски и Драган Милосавлевиќ се исмеваа со ромите.