(ВИДЕО) ШОКАНТНО: Мицковски јавно призна по средбата дека барал премиерот да направи притисок врз судиите пратениците да бидат пуштени од притвор за тоа што помогнаа тој да биде претепан а Села за малце убиен

0
1302
Мицковски јавно призна по средбата дека барал премиерот да направи притисок врз судиите пратениците да бидат пуштени од притвор за тоа што помогнаа тој да биде претепан а Села за малце убиен