(ВИДЕО) ШОКАНТНО: ЛУПЕВСКА ПАК ЗАСТАНА НА СТРАНА НА МАФИЈАТА – ЈА БРАНЕШЕ ДИЈАМЕД, ФИРМАТА НА КУМОТ НА ГРУЕВСКИ!

0
1591

Снежана Лупевска на Телма застана во одбрана на мафијата, на фирмата на кумот на Груевски, Дијамед.