(ВИДЕО) ШОКАНТНО – КОМУНАЛНОТО ВО САРАЈ ОТПАДОТ ГО ФРЛА ВО РЕКАТА ТРЕСКА!!!

0
3170

Новинарот Саше Ивановски од порталот Мактел.МК објави видео каде Комуналното претпријатие на општина Сарај отпадот го фрла директно во реката Треска.