(ВИДЕО) ШОКАНТНО, ИМАМЕ ВМРОВСКИ РАМБО: ПО СИНОЌЕШНА БРКАНИЦА СО ПОЛИЦИЈАТА, ВОДАЧОТ НА ХРИСТИЈАНСКО БРАТСТВО ИМ ОБЈАВИ КРВАВА ВОЈНА НА АЛФИТЕ!

0
5050

Жарко Грозданоски, претседателот на здружението ,,Христијанско Братство” по неговото апсење од страна на алфите им објави крвава војна на алфите.