(ВИДЕО) ШОКАНТНО – ЖИВ ФАТЕН НА ДЕЛО: САМО МИЦКОВСКИ НЕ АПЛАУДИРАШЕ ПО ГЛАСАЊЕТО ЗА РАТИФИКАЦИЈА НА ПРОТОКОЛОТ НА НАТО!!!

0
1293
Само Мицкоски не аплаудираше за членството во НАТО
Сите се радуваат и честитаат горди на успехот на својата татковина, ратификацијата на Договорот за членство во НАТО. Само извршителот на Груевски, Христијан Мицкоски не!
Погледнете го видеото, сите аплаудираат во собраниската сала за НАТО само Мицкоски не.
Срамно!
Извршителот Мицкоски ќе остане запаметен во историјата како губнитник кој не се израдува на успехот на државата!
Очекувано од Мицкоски, извршителот на Никола Груевски.
Ова е голем успех за СДСМ и за претседателот Зоран Заев но и голем пораз за политиките на Мицкоски и Груевски за изолација и враќање назад.
Тие еден чекор назад, ние три чекори напред!
На 12 април следува уште еден пораз за извршителот Мицкоски.
Нема назад! Продолжуваме напред кон НАТО и ЕУ!

Ова го забележале и во СДСМ: