(ВИДЕО) ШОКАНТНО: ГОЛЕМИОТ ПАТРИОТ ФИЛИП ПЕТРОВСКИ ПРЕДЛАГА ГРЦИЈА ДА НЕ АНЕКТИРА И ТАКА ДА ВЛЕЗЕМЕ ВО ЕУ КАДЕ ЌЕ СЕ ОБЕДИНИМЕ СО СИТЕ МАКЕДОНЦИ НА БАЛКАНОТ?!?!

0
266

Човекот протестираше пред собрание со денови кога се менуваше името, за сега да предлага да не анектирала Грција или Бугарија за таму без граници во ЕУ да сме се обединиле сите Македонци на балканот?!?!?! Оф мори мајко мила мајчице…