(ВИДЕО) ШОКАНТНО : ВО ИНТЕРВЈУ ЗА КАНАЛ 5 ЛИДЕРОТ НА ВМРО-ДПМНЕ, ХРИСТИЈАН МИЦКОВСКИ ПРИЗНА ДЕКА ТОЈ СТОИ ПОЗАДИ КОНТРА ПАРАДАТА НА ГОРДОСТА!

0
1798

Во интервју за Канал 5 лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицковски призна дека тој стои позади протестите контра парадата на гордоста во Скопје.

  • Новинар : Каков е вашиот став поврзан со парадата на гордоста ,дали го поддржувате тоа движење?!
  • Мицко каков што го дал господ : Семејните вредности (овде ја крие хомофобијата позади семејни вредности иако цела партија му се прави ршум во газот на Халкидики во геј оргии) конзервативниот пристап се главните атрибути на функционирањето на ВМРО-ДПМНЕ, и една семејна парада би била соодветен одговор на вакво движење.