(ВИДЕО) ШОКАНТНО: ВМРО ДПМНЕ РЕШИЛЕ ДА ЈА РУШАТ ВЛАДАТА СО ПАЛЕЊЕ ГУМИ НА ПЕРИФЕРИЈАТА НА СКОПЈЕ СО ШТО ЌЕ ГИ СКРЕНАТ МЕРАЧИТЕ НА ПМ ЧЕСТИЧКИ!

0
2530

☢ЗАПАЛЕНИ ГУМИ ВО ДОЛНО ЛИСИЧЕ!☣

Добивме инфо од совесен граѓанин од редовите на дпмне Долно Лисиче кој е згрозен од насоката што ја добил од неговата партија, да се загадува воздухот со палење на се и сешто, да се палат контејнери и да се уништува урбана опрема.
Загадениот воздух го дишат и вашите деца!!!!

#Виестелудаци
Pane Antovski, Дејан Митевски.