(ВИДЕО) ШОКАНТНО ВИДЕО – ДВЕ СТАРИ ВМРОВКИ ИСКРШИЈА СО СТАПОВИ И КАМЕЊА КОМПЈУТЕР НА СРЕД УЛИЦА

0
1005

Две постари вмровки кршат компјутер на сред улица со камења и стапови.

 

П.С. Се разбира дека видеото е пародија во контекст со барањата на ВМРО-ДПМНЕ против дигитализација во образованието иако целата нивна медиска харанга и кампања е втемелена во интернет просторот, интернер порталите и социјалните мрежи.