(ВИДЕО) ШОКАНТНА РЕАКЦИЈА ДЕНЕС ПО ПРВИОТ ДЕН НА ВАКЦИНИРАЊЕ, ВЕНКО ФИЛИПЧЕ ВО ШОК И НЕВЕРУВАЊЕ

0
2202