(ВИДЕО) ШОКАНТНА РАЗОРНА БОМБА НА БУНТУР ОД МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ: ИМАМ ВИДЕНО ФОТКИ ОД ЛУЃЕ НА МИЦКОВСКИ КАКО ИЗЛЕГУВААТ СО ЦРНИ ТОРБИ ОД СТАНОТ НА ГРУЈО ВО БУДИМПЕШТА!!!

0
1612

Интересна изјава на лидерот на ,,Македонски концепт” , Петар Богојески – Бунтур кој во емисијата ,,Во центар” кај Васко Ефтов изнесе низа на пикантерии и шокантни информации за владеењето на Груевски и за актуелните случувања во белата палата на ВМРО-ДПМНЕ. Во еден дел од неговото интервју тој тврди дека видел фотогрфии од луѓе на Мицковски ако излегуваат со црни торби од станот на Груевски во Будимпешта што е навистина интересно кога веќе се поставува прашањето како се финансира партијата за време на опозиција.

ВИДЕО : МАКСТАР.НЕТ