(ВИДЕО) ШОКАНТНА ИСПОВЕД НА АНДОВ: Киро ме прати во 1992-ра на средба со Милошевиќ, дознавме дека тој бил главен иницијатор за поделба на Македонија меѓу Србија и Грција, имав жестока кавга со него…

0
2449