(ВИДЕО) ШОКАНТНА ИЗЈАВА НА СИЉАНОВСКА: НАЈГОЛЕМА ЗАКАНА ЗА ЗЕМЈАТА ВО МОМЕНТОВ Е ТОА ШТО АЛБАНЦИТЕ ЗБОРАТ НА МАЈЧИН ЈАЗИК ВО ИНСТИТУЦИИТЕ, ТОА МОРАМЕ ДА ГО УКИНЕМЕ ШТО ПОСКОРО, ИНАКУ ЗЕМЈАТА ЌЕ СЕ РАСПАДНЕ!

0
366

Инаку во 2017-та, Сиљановска на Макфакс тврдеше дела Албанците се гости во земјава, дојденци од пред 100 години: