(ВИДЕО) ШОКАНТНА ИЗЈАВА НА ЕКС РАЗУЗНАВАЧОТ СЛОБОДАН БОГОЕВСКИ : МИЈАЛКОВ НЕМАШЕ ЛЕБ ДА ЈАДЕ ВО 90-ТИТЕ, МОРАШЕ ДА СЕ БАВИ СО СИТЕН КРИМИНАЛ ЗА ДА ПРЕЖИВЕЕ СЕГА Е МУЛТИ МИЛИОНЕР

0
1695

Во најновата емисија ,,Во центар” екс разузнавачот Слободан Богоевски кој беше дел од структурата на ДБК за време на Љубчо Георгиевски изјави многу интересна но и шокантна изјава за јавноста каде во емисијата тврди дека Мијалков во 90-тите немал ни леб да јаде па морал да се бави со некаков ситен криминал за да може да преживее а денес е мултимилионер.